Buffetten

Stel uw buffet op maat samen

Minimaal 25 personen

(Bij minder aantal personen in overleg en er is een kleine meerprijs)

 

Voorgerechten

2x hapje met gemengde nootjes € 3.50

Glaasje soep € 3.00

Kop soep met mandje brood en boter € 5.00

Bussemaker Plank met proeverijen, mandje brood en smeerseltjes € 7.50

Voorgerechten buffet € 10.00

(Gerookte vissoorten, div. salades en koude vleesgerechten)

 

Hoofdbuffet

€ 23.50

Pulled Porc "Draadjesvlees van de procureur"

Kipschotel

Varkenshaas

Stoofschotel van het seizoen

Visschotel van het seizoen

Biefstuk van de diamanthaas

Geserveerd met bijpassende sausen

Patat frites en 1 aardappelgerecht van de chef

warme groenten en rauwkost

Het buffet wordt aangevuld tot iedereen voldaan is.

 

Nagerechten

Koffie met bonbon € 2.50

Flute surprise (bavarois met bolletje ijs) € 4.00

Coupe ijs met gemarineerde kersen en slagroom € 5.50

Vlammende ijstaart met warme kersen en bavarois van de dag € 7.50

Luxe nagerechten buffet € 10.00

(div. ijssoorten en bavaroises)

Borrelbuffet € 18.50

Minimaal 25 personen. Bij minder aantal personen in overleg en er is een kleine meerprijs.

BUFFET

  • Beenham met mosterdsaus
  • Gehaktballetjes met Bussemakersaus
  • Kipschotel met rijst
  • Verse friet en rauwkost

HET BUFFET WORDEN AANGEVULD TOT IEDEREEN VOLDAAN IS.

koffietafelbuffet € 22.50

     Minimaal 25 personen. Bij minder aantal personen in overleg en er is een kleine meerprijs.

  • Soep van de dag, vooraf geserveerd
  • 7 verschillende broodsoorten
  • 3 soorten luxe vleesbeleg
  • Kaasplank met diverse soorten kaas
  • Kroketten
  • Aardappel- eiersalade en omeletjes
  • Koffie, thee, melk, karnemelk en jus d'orange

 

Winterbuffet € 18.50

minimaal 25 personen. Bij minder aantal personen in overleg en er is een kleine meerprijs.

BUFFET

  • 1 soort stamppot met keuze uit:Boerenkool met rookworst, Hutspot of zuurkool met rookworst, of andijvie met uitgebakken vet spek
  • Stoverij van Drents weidevlees met knolselderijstamppot
  • Pittige bonenschotel met rul gehakt
  • Augurken met Amsterdamse uien

HET BUFFET WORDT AANGEVULD TOT IEDEREEN VOLDAAN IS.

Neem contact met ons op:

Contact

Diner-Cafe Bussemaker
Zuiderhoofdstraat 1
7875 BW Exloo
Nederland
0591 549063
exloo@bussemaker.nl