
Kerst 2023 bij Bussemaker
Keuze uit een brunch- of dinerbuffet op beide Kerstdagen
(Maandag 25 en dinsdag 26 december)
Brunchbuffet: aanvang 11:30 uur.
Voorgerechtenbuffet:
Romige mosterdsoep met apart spekjes en fijne prei. Diverse zoete en hartige broodsoorten, eiersalade, Griekse salade. Daarnaast carpaccio, een hele gepocheerde zalm, gerookte makreel, zoute haring en gerookte forel. En ook koude vleesgerechten zoals paté - rosbief van het huis - ham van wild, een Hollandse kaasplank met boerenkazen en zoetwaren.
Hoofdgerechtenbuffet:
Bitterballen en omeletten, biefstukjes met peper roomsaus, de bekende Bussemaker gehaktballetjes met pindasaus, pulled beef met ketjapsaus, een visschotel uit de oven, rauwkostsalade en frites.
Dit alles inclusief koffie, thee, verse melk en karnemelk, jus d' orange en rood fruit smoothies.
Nagerechtenbuffet:
Vlammende ijstaart met warme kersen, mini gebakjes, slagroomsoesjes, créme brûlée, Italiaanse roompudding, verse slagroom en een fijne kaasplank.
Kinderbuffet:
Frites, frikandellen, bitterballen en kipnuggets, maar ook van het gewone buffet kan natuurlijk worden gekozen.
Kinderen tot en met 2 jaar: gratis
Kinderen vanaf 3 tot en met 10 jaar: € 21,25
Vanaf 11 jaar: € 42,50
**********
Dinerbuffet: aanvang vanaf 17:00 en 18:00 uur.
Voorgerechtenbuffet:
Romige mosterdsoep met apart spekjes en fijne prei. Eiersalade, Griekse salade, rundvlees salade, Noorse garnalen, courgettesalade, rauwe ham met meloen, wrap met kip tandoori salade. Carpaccio, een hele gepocheerde zalm, gerookte makreel, zoute haring en gerookte forel. Koude vleesgerechten zoals paté - rosbief van het huis - en een Hollandse kaasplank.
Hoofdgerechtenbuffet:
Drentse beenham met mosterdsaus, Bussemaker gehaktballetjes met pindasaus, pulled beef met ketjapsaus, varkenshaas met roomsaus, kip Thaise curry, hertenbiefstuk, een stoverij van wild, biefstukjes met peper roomsaus, visschotel uit de oven. Alle vleesgerechten worden met warme groenten, aardappelgerechten, frites en rauwkost geserveerd.
Nagerechtenbuffet:
Vlammende ijstaart met warme kersen, mini gebakjes, slagroomsoesjes, créme brûlée, Italiaanse roompudding, verse slagroom en een fijne kaasplank.
Kinderbuffet:
Frites, frikandellen, bitterballen en uiteraard kan er ook van het gewone buffet worden gekozen.
Kinderen tot en met 2 jaar: gratis
Kinderen vanaf 3 tot en met 10 jaar: € 23,75
Vanaf 11 jaar: € 47,50
Informatie of reserveren graag telefonisch: 0591-549063
Graag tot de Kerst!
Jos en Hannie Abbing - Team Diner-Café Bussemaker
**********