
Buffetten
Stel uw buffet op maat samen
Minimaal 25 personen
(Bij minder aantal personen in overleg en er is een kleine meerprijs)
Voorgerechten
2x hapje met gemengde nootjes € 5.00
Glaasje soep € 4.00
Kop soep met mandje brood en boter € 6.00
Bussemaker Plank met proeverijen, mandje brood en smeerseltjes € 9.00
Voorgerechten buffet € 12.00
(Gerookte vissoorten, diverse salades en koude vleesgerechten)
Hoofdbuffet
€ 27.00
Pulled Porc "Draadjesvlees van de procureur"
Kipschotel
Varkenshaas
Stoofschotel van het seizoen
Visschotel van het seizoen
Biefstuk van de diamanthaas
Geserveerd met bijpassende sausen
Patat frites en 1 aardappelgerecht van de chef
warme groenten en rauwkost
Het buffet wordt aangevuld tot iedereen voldaan is.
Nagerechten
Koffie met bonbon € 4.00
Flute surprise (bavarois met bolletje ijs) € 6.00
Coupe ijs met gemarineerde kersen en slagroom € 7.00
Vlammende ijstaart met warme kersen en bavarois van de dag € 9.00
Luxe nagerechten buffet € 13.00
(diverse ijssoorten en bavaroises)
Borrelbuffet € 20.00
Minimaal 25 personen. Bij minder aantal personen in overleg en er is een kleine meerprijs.
BUFFET
- Beenham met mosterdsaus
- Gehaktballetjes met Bussemakersaus
- Kipschotel
- Verse friet en rauwkost
HET BUFFET WORDEN AANGEVULD TOT IEDEREEN VOLDAAN IS.
koffietafelbuffet € 25.00
Minimaal 25 personen. Bij minder aantal personen in overleg en er is een kleine meerprijs.
- Soep van de dag, vooraf geserveerd
- 7 verschillende broodsoorten
- 3 soorten luxe vleesbeleg, kaasplank met diverse soorten kaas
- Bitterballen, huisgemaakte salade, omeletjes en zoetwaren
- Koffie, thee, melk, karnemelk en jus d'orange
Winterbuffet €22.00
Minimaal 25 personen, indien minder personen prijs per persoon in overleg.
BUFFET
- Stamppot met keuze uit: Boerenkool met worst, hutspot met runderstoofvlees of zuurkool met speklap
- Stoverij van Drents weidevlees
- Augurken met Amsterdamse uien
HET BUFFET WORDT AANGEVULD TOT IEDEREEN VOLDAAN IS.