
Buffetten
Stel uw buffet op maat samen
Minimaal 25 personen
(Bij minder aantal personen in overleg en er is een kleine meerprijs)
Voorgerechten
2x hapje met gemengde nootjes € 5.00
Glaasje soep € 5.00
Kop soep met mandje brood en boter € 7.00
Bussemaker Plank met proeverijen, mandje brood en smeerseltjes € 10.00
Voorgerechten buffet € 14.00
(Gerookte vissoorten, diverse salades en koude vleesgerechten)
Hoofdbuffet
€ 31.50
Pulled Porc "Draadjesvlees van de procureur"
Kipschotel
Varkenshaas
Stoofschotel van het seizoen
Visschotel van het seizoen
Biefstuk van de diamanthaas
Geserveerd met bijpassende sauzen
Patat frites en 1 aardappelgerecht van de chef
warme groenten en rauwkost
Het buffet wordt aangevuld tot iedereen voldaan is.
Nagerechten
Koffie met bonbon € 4.00
Flute surprise (bavarois met bolletje ijs) € 6.00
Coupe ijs met gemarineerde kersen en slagroom € 8.00
Vlammende ijstaart met warme kersen en bavarois van de dag € 10.00
Luxe nagerechten buffet € 15.00
(diverse ijssoorten en bavaroises)
Borrelbuffet € 23.00
Minimaal 25 personen. Bij minder aantal personen in overleg en er is een kleine meerprijs.
- Beenham met mosterdsaus
- Gehaktballetjes met Bussemakersaus
- Kipschotel
- Verse friet en rauwkost
Het buffet wordt aangevuld tot iedereen voldaan is.
Koffietafelbuffet € 29.00
Minimaal 25 personen. Bij minder aantal personen in overleg en er is een kleine meerprijs.
- Soep van de dag, vooraf geserveerd
- 7 verschillende broodsoorten
- 3 soorten luxe vleesbeleg, kaasplank met diverse soorten kaas
- Bitterballen, huisgemaakte salade, omeletjes en zoetwaren
- Koffie, thee, verse melk, karnemelk en verse jus d'orange
Winterbuffet € 25.00
Minimaal 25 personen, indien minder personen prijs per persoon in overleg.
- Diverse stamppotten: Boerenkool met worst, hutspot met runderstoofvlees of zuurkool met speklap
- Stoverij van Drents weidevlees
- Augurken en Amsterdamse uitjes
Het buffet wordt aangevuld tot iedereen voldaan is.