Terug naar Arrangementen

Op stap met Bussemaker

Klootschieten € 15.00 p.p.

van 8 tot 70 personen.

Klootschieten is een echte doe-sport en vooral uiterst recreatief. Het komt bij het klootschieten aan op behendigheid, spierkracht en wie in die combinatie het verste kan gooien. Het klootschieten kan het gehele jaar door worden beoefend. Voor iedereen is het snel te leren, wie kan gooien kan ook klootschieten.

Start tussen 10.00 en 14.00 uur

Beginnen met een kopje koffie of consumptie naar keuze
Uitleg van het klootschieten
Voor groepen tot plm. 25 personen hebben we een geweldige klootschietkar. Deze wordt gevuld met 2 consumpties en 2 hapjes per persoon. Voor grotere groepen delen we halverwege hapjes rond en schenken we consumpties.
Op pad naar de route via een routebeschrijving.

Tocht duurt plm 2 ½ uur.

Om te eindigen met een lunch of buffet met eventueel all-in prijs voor de consumpties, bel voor informatie


Mountainbiking René € 20.00 p.p.

4 tot 15 deelnemers, grotere groepen in overleg

Het gebied rondom Exloo biedt fantastische mogelijkheden
voor mountainbikers. De hoogteverschillen op de Hondsrug, de
bossen en de zandgebieden zijn bij uitstek geschikt om op de
fiets doorheen te crossen. René, chefkok bij Bussemaker, is zelf
fanatiek mountainbiker en wil graag zijn passie en ervaringen met
u delen.

9.30 uur

  • Beginnen met een kopje koffie of consumptie naar keuze.
  • René geeft uitleg over de tocht.
  • Omkleden of je bent al in de outfit.
  • Eigen bidons vullen, een mueslireep mee en dan op pad.

12.00 uur

  • Terug bij Bussemaker
  • Thuis douchen
  • Lunch: 12 uurtje en 2 consumpties.

Voor nog meer informatie even bellen met 0591-549063


Huureendjes

maximaal 25 personen

Ga op pad voor een dagje uit in Drenthe met één van onze nostalgische huureendjes en beleef de sensatie van het waggelende voertuig. Bij mooi weer gaat het dak eraf! Bekijk de site van www.huureendjes.nl om een indruk te krijgen van de vele mogelijkheden met de 2CV tochten. Het beste is om bij de huureendjes zelf te starten. Onder het genot van een kopje koffie wordt er uitleg gegeven over de gekozen tocht en gebruik 2CV. Uw eendjestocht wordt compleet gemaakt met een lunch, diner of buffet bij Diner Café Bussemaker. Voor de prijzen voor lunch of buffetten e.d. bekijkt u de Bussemaker arrangementen brochure.


Wij helpen u graag met maken van de juiste keuze!


EkoTours

beleef het groene avontuur!

Een unieke belevenis vanuit Exloo: samen met familie, vrienden of collega's op ontdekkingsreis. Geniet  van het mooie Drentse landschap en rij zelf in een  100% elektrische terreinwagens door de prachtige natuur.

Eko-Tours is een bijzondere belevenis voor jong en oud! Ga met de gids mee op excursie en bezoek  verschillende bezienswaardigheden én beleef de prachtige natuur en mooiste plekjes  van de Hondsrug - een uniek Unesco Geopark in Drenthe. En…  je zélf daarbij mag rijden in de 100% elektrische Eko-Explorer©. Deze Nederlandse elektrische terreinwagen is de enige auto die van Staatsbosbeheer in deze bossen mag rijden.

De startlocatie van Eko-Tours is midden in het bos van Exloo. Je rijdt zelf  over kleine weggetjes en bospaden naar  de mooie en bijzondere plekjes die je gezien moet hebben en de enthousiaste en deskundige gids vertelt je onderweg veel over het gebied.

Eko-Tours is een ideaal familie-avontuur of uitstapje met vrienden. Samen een heerlijke ochtend of middag genieten van de natuur en vele bezienswaardigheden. Ook voor minder mobiele gasten is Eko-Tours dé kans om weer eens te genieten van de prachtige natuur.

Eko-Tours organiseren meerdere keren per week interessante en bijzondere excursies. Op de kalender op de website vind je de geplande excursies en meer informatie. Hier kun je voor inschrijven al vanaf 1 deelnemer, of als stel, gezin of groep. Voor groepen vanaf 10 deelnemers en bedrijven zijn er buiten de kalender om nog verschillende mogelijkheden voor exclusieve excursies en arrangementen.

Enthousiast geworden ? Kijk op de website voor meer inspiratie, informatie over de verschillende excursies en de mogelijkheid tot boeken van een excursie:  www.eko-tours.nl of mail of bel voor exclusieve arrangementen voor groepen: info@eko-tours.nl / 085-303 72 43.


Het moordspel

Er is een moord gepleegd! En alleen door strategisch te denken, rond te sluipen en het andere teams lastig te maken, kun je de moordenaar als eerste ontmaskeren.

Na de speluitleg, het uitreiken van de bijbehorende tablets en een lijst met verdachten en mogelijke moordwapens, ga je in teamverband beginnen aan dit 2 uur durende interactieve moord-avontuur. Aan de hand van de gedetailleerde kaart op de tablet zoek je de weg door de prachtige straatjes Exloo. Onderweg zoek je zoveel mogelijk digitale aanwijzingen, verzamel je onzichtbare hints en zul je getuigen om moeten kopen.

Gecombineerd met een buffet is dit het unieke bedrijfs- of groepsuitje voor als de dagen weer korter worden en de schemering vroeg invalt.

Arrangement
Het moordspel
Koud / warm buffet
Inclusief 2 drankjes
Het buffet
Rijkelijk gegarneerde Huzarensalade 
Rijkelijk gegarneerde Vissalade
Kip met Thaise curry
Varkenshaas gorgonzola
Zeevruchten schotel
Aardappelgerecht 
Patat frites
Warme groente en rauwkostsalade
Flute surprise
Prijzen per persoon voor groepen van minimaal 15 personen:
€ 47,50 inclusief buffet en 2 consumpties
Het Moordspel-arrangement is een samenwerking tussen Restaurant Bussemaker in Exloo en Tourist Tours, toeristische activiteiten en rondleidingen in Drenthe.

Meer informatie of direct reserveren?
 
Tourist Tours
Postbus 36
9330 AA Norg

Oosteind 2
9331 AH Norg

Tel. +31 6 5 333 333 5

Website: www.tourist-tours.com


Facebook: klik hier