Terug naar Arrangementen

Buffetten

Stel uw buffet op maat samen

Minimaal 25 personen

(Bij minder aantal personen in overleg en er is een kleine meerprijs)

 

Voorgerechten
2x hapje met gemengde nootjes € 5.00 p.p.

Glaasje soep € 5.00 p.p.

Kop soep met mandje brood en boter € 7.00 p.p.

Bussemaker Plank met proeverijen, mandje brood en smeerseltjes € 10.00 p.p.

Voorgerechten buffet € 14.00 p.p. - zie hieronder:

(diverse gerookte vissoorten, 2 salades, koude vleessoorten zoals gerookte kip, Spianata Romana, rosbief, rauwe ham met meloen en brood met diverse smeerseltjes)

 

Hoofdbuffet
€ 31.50 p.p.

Pulled Porc "Draadjesvlees van de procureur"

Kipschotel

Varkenshaas

Stoofschotel van het seizoen

Visschotel van het seizoen

Biefstuk van de diamanthaas

Geserveerd met bijpassende sauzen

Frites en een romige rijst met scrambled eggs en prei

Warme groenten en rauwkost

Het buffet wordt aangevuld tot iedereen voldaan is.

 

Nagerechten
Koffie met bonbon € 4.00 p.p.

Flute surprise (bavarois met bolletje ijs) € 6.00 p.p.

Coupe ijs met gemarineerde kersen en slagroom € 8.00 p.p.

Vlammende ijstaart met warme kersen en bavarois van de dag € 10.00 p.p.

Luxe nagerechten buffet € 15.00 p.p.

(diverse ijssoorten en bavaroises)


Borrelbuffet € 23.00 p.p.

Minimaal 25 personen. Bij minder aantal personen in overleg en er is een kleine meerprijs.

  • Beenham met mosterdsaus
  • Stoombroodje met pulled porc en knoflooksaus
  • Kipschotel met romige rijst
  • Verse friet en rauwkost
  • Het buffet wordt aangevuld tot iedereen voldaan is.


Koffietafelbuffet € 29.00 p.p.

Minimaal 25 personen. Bij minder aantal personen in overleg en er is een kleine meerprijs.

  • Soep van de dag, vooraf geserveerd
  • 7 verschillende broodsoorten
  • 3 soorten luxe vleesbeleg, kaasplank met diverse soorten kaas
  • Bitterballen, huisgemaakte salade, omeletjes en zoete broodjes
  • Koffie, thee, verse melk, karnemelk en verse jus d'orange


Winterbuffet € 25.00 p.p.

Minimaal 25 personen, indien minder personen prijs per persoon in overleg.

  • Diverse stamppotten: Boerenkool met worst, hutspot met klapstuk of zuurkool met speklap
  • Stoverij van Drents weidevlees
  • Augurken en Amsterdamse uitjes

Het buffet wordt aangevuld tot iedereen voldaan is.