
Onze kaarten
Lunchkaart - 12.00 tot 17.00 uur
Soep
Keuze uit twee dagverse soepenGeserveerd met een mandje brood en kruidenboter | 7 |
Maaltijdsalades
Mix van sla, frisse dressing en rauwkost garnituren. Geserveerd met een mandje brood en boter of frites naar keuze
Carpaccio "Traditioneel"Carpaccio van het rund met pesto, oude kaas en pijnboompitjes en hier boven op de salade | 18 |
Gerookte zalm | 18 |
Salade brieMet gegratineerde brie, honing en walnoten | 16 |
Lunchkaart
Broodjes
Hawai tostiHeel rustiek baguette, belegd met beenham ananas en gegratineerd met kaas | 9 |
Boerenuitsmijter2 plakken Boerenlandbrood., beenham, 3 eieren en kaas | 10 |
2 rundvleeskrokettenMet bruin Boerenlandbrood | 10 |
Grote tostiHeel rustiek baguette met beenham en gegratineerd met kaas | 8 |
Kleine tostiHalf rustiek baguette belegd met beenham en gegratineerd met kaas | 5 |
Groente kroketten, 2 stuksMet bruin Boerenlandbrood | 10 |
Boeren Lunchplank - prijs per persoonMinimaal 2 personen, fraaie variatie van 2 soorten gesneden vlees, een kaasje, een visgerecht, een bitterbal, glaasje soep, garnituur en een mandje met diverse broodsoorten en 3 smeerseltjes. | 14 |
Garnalen kroketjes, 6 stuksMet een rustieke baguette | 12 |
Broodje BrieBoerenlandbrood met warme brie, honing en walnoot | 10 |
Bussemaker 12 uurtje1 rundvleeskroket met een broodje. Een broodje met luxe vleeswaar belegd en een kop soep naar keuze | 12 |
Stokbroodje gerookte zalmMet tzatziki van gerookte forel en in knoflook gemarineerde sojaboontjes | 12 |
Stokbroodje Pollo a la FunghiMalse stukjes kippendij met paddenstoelenroomsaus | 11 |
Plate
Geserveerd met friet en rauwkost
Vis van de dag | 19 |
Varkenshaas saté | 17 |
Black Angus steak | 21 |
IJS
Coupe Tricoloremet de smaken: Vanille roomijs, limoenijs en caramelijs met slagroom | 6 |
Coupe BussemakerCaramelijs, boerenroomijs, gebrande noten, butterscotschsaus en slagroom | 7 |
U kunt ook vragen naar de dessertkaart en dinerkaart
Kindermenu
Tomatensoep met balletjes | 4 |
2 stukjes stokbrood met kruidenboter | 2 |
Poffertjes | 4 |
Pastaspiesje 2.0pasta, cherrytomaatje, basilicum, mozarella bolletje enz... | 4.50 |
Tosti ham/kaasmet frites en komkommer | 7.50 |
Kroket of kipnugget of fricandelmet patat, appelmoes en mayonaise | 8 |
Kindermenu 2.0Kipfilet gegratineerd met seranoham en mozarella. Geserveerd met salade van ijsbergsla, meloen, aardbei en appel. Frietjes en mayonaise | 12.50 |
KinderijsjeEen leuke beker om mee te nemen, bolletje roomijs en slagroom | 5 |
Hapjes
Brood plankjeHeerlijk broodje uit de oven met smeerseltjes | 9 |
Charcuterie3 soorten mooie vleeswaren met 3 stukjes stokbrood | 8 |
Portie gerookte zalm100 gram, met 2 stukjes stokbrood | 8 |
Stokbroodhapjes - 6 stuks2 met Brie -2 met gerookte zalm - 2 met Serano ham | 9 |
Portie garnalenkroketjes - 6 stuks | 9 |
Portie jonge kaas | 6 |
Portie oude kaas | 7.50 |
Borrel plankjeOude kaas / Brie / Rauwe ham / Spionata worst / en een verrassings worst soort voor 2 personen | 11 |
Gefrituurde butterfly garnalen met chilisaus | 8 |
Portie bitterballen 8 st. | 7 |
Portie bitterballen 12 st. | 10 |
Mix frituur hapjes 8 st. | 8 |
Mix vegetarische frituur hapjes | 8 |
Voor meer keus kunt u naar de grote kaart vragen
Dinerkaart
Voorgerechten
Twee dagverse soepen met brood en boter | 7 |
Thaise Gamba's6 in knoflook gemarineerde gamba's met Thaise currysaus en stokbrood | 14 |
Broodplankje voor 1 à 2 personenWarm uit de oven met smeerseltjes | 9 |
Carpaccio van rundPesto en grana pardano kaas, sla en pijnboompitjes | 13 |
Trio van voorgerechten3 verrassingen van de chef | 15 |
Zalm saladeKleine salade met gerookte zalm, mosterd-dille saus en cashewnoten | 14 |
Geroosterde courgette en paprika van de planchaMet een citrus dressing, zongedroogde totmaat en gefrituurde kappertjes | 13 |
Maaltijdsalades
Mix van sla met een frisse dressing en rauwkost. Geserveerd met een mandje brood en kruidenboter of frites naar keuze.
CarpaccioCarpaccio met pesto, oude kaas en pijnboompitjes en de salade er boven op | 18 |
Gerookte zalmDe maaltijdsalade met gerookte zalm | 18 |
Hoofdgerechten specials
Deze specials worden geserveerd met patat frites, een variërend aardappelgerecht, warme groenten en rauwkost. Nagevuld tot u voldaan bent.
Pollo a la FunghiMalse kipdijfilet met een Italiaanse paddenstoelen roomsaus | 20 |
Steaks & RibsMalse runderbavette en spareribs met kruidenboter en knoflook mayonaise | 28 |
Proeverij Zilte ZeebanketMet 3 soorten vis met een bieslook roomsaus | 23 |
Vis van de weekVraag om de vangst van de week, of zie bordje met dagprijs boven de open keuken. | |
Ravioli - vegetarischVerse Ravioli met tomatensaus, witlof, rucola en parmezaanse kaas | 20 |
Vleesgerecht van de weekVraag de bediening om de special of zie bordjes boven de open keuken |
Hoofdgerechten klassiekers
Deze klassiekers worden geserveerd met patat frites, een variërend aardappelgerecht, warme groenten en rauwkost. Nagevuld tot u voldaan bent.
Huisgemarineerde Spareribs 600 gr. met sausjes | 22 |
Varkenshaas satéSaté aan de spies met satésaus, gedroogde uitjes en kroepoek | 20 |
TournedosMet gorgonzolasaus met een vleugje witte port | 35 |
Vegetarische loempiaMet roerbakgroenten en noten in filodeeg gerold, geserveerd met een verse salsa | 20 |
Dessert
Koffie met:Tia Maria, Amaretto, Baileys, Sambuca, Limoncello, Licor 43, Drambuie, Cointreau, Grand Marnier, Benedictine of Hennesy cognac VSOP, Courvoisier VSOP, Frapin XO of 1 van de 6 malt whisky`s of Pernod, Calvados 15 jaar, Bruine jenever. | |
Crème BrûléeVanillecustard met een gekarameliseerd laagje rietsuiker en slagroom | 8 |
Chocolade druppelChocolade mousse met aardbeien-rabarbercompote en mango sorbetijs | 11 |
Coupe BussemakerMet gebrande noten, caramelijs, boerenroomijs en butterscotschsaus en slagroom | 10 |
Dame BlancheBollen roomijs met warme chocoladesaus en slagroom | 9 |
Frambozen yoghurt taartjeTaartje met bramenijs en slagroom | 11 |
Special coffeesIrish coffee, French coffee,Italian coffee, Spanish coffee, Dutch coffee | 7.80 |
Seizoengerechten
Lams DuoDuo van lam met verse asperges en saliejus | 28 |
Kindermenu
Klein mandje met kruidenboter | 2 |
Kopje tomatensoep met balletjes | 4 |
Tosti ham en kaasAardappelgerechten en groenten | 7.50 |
Portie poffertjesMet poedersuiker 12 stuks | 4.50 |
Kinderplate met patat en appelmoesMet keuze uit: een kroket, frikandel of kipnuggets En! als je bord helemaal leeg is mag je een cadeautje uitzoeken. | 8 |
KinderijsjeVerrassingsbeker om mee te nemen met bolletje roomijs en slagroom | 5 |
Wijnen
Johannes EgbertsDuitsland - een aromatische, pikante Spätlese, per fles 20.00 | 4 |
Huiswijn wit droogHuiswijn wit - Ferrandiere - Pays D`OC - Sauvignon Blanc. Per glas 4.00 en per fles 19.00 Pricipe de Viana - Spanje Chardonnay Barrel Fermented Per glas € 4.20 en per fles € 20.00 | 4.20 |
Huiswijn rood en rosé droog - Armas de GuerraBierzo is het oudste wijngebied van Spanje met zijn heerlijke lokale druivenrassen - per fles 18.50 | 4.20 |
Flesje Prosecco 20 cl.De heuvels van Conegliano, halverwege Venetië en de Dolomieten, zijn zeer geschikt voor de groei van sappige Prosecco- en Moscatodruiven. | 6.50 |
SeizoenwijnOnze wijnleverancier zorgt ieder kwartaal voor een bijpassende rode en witte wijn. Deze wijnen hebben een iets rijpere afdronk en kunnen per glas à € 5.00 en per fles à € 24.00 besteld worden. Zie de kaartjes op tafel. Verder hebben wij nog enkele variërende rode wijnen in onze wijnkast liggen. De bediening laat ze u graag even zien. | 5 |