
Onze kaarten
Lunchkaart - 12.00 tot 17.00 uur
(Al onze gerechten kunnen allergenen bevatten, heeft u een allergie? Meld het ons en wij kijken of we aan uw wens kunnen voldoen).
Soep
Keuze uit twee dagverse soepenGeserveerd met een mandje brood en kruidenboter Erwtensoep - Snert 10Met een sandwich van roggebrood met spek | 7 |
Maaltijdsalades
Mix van sla, frisse dressing en rauwkost garnituren. Geserveerd met een mandje brood en boter of frites naar keuze
Carpaccio "Traditioneel"Carpaccio van het rund met pesto, Grana Padano kaas en pijnboompitjes en hier boven op de salade | 18 |
Gerookte zalmDe fijnste, malse zalm voor de vis liefhebber | 20 |
|
Lunchkaart
Broodjes
Gevulde wrap met kipMet sla, tomaat, komkommer, huisgemaakte tandoori salade en cashew noten | 13 |
Boerenuitsmijter2 plakken boerenlandbrood, beenham, 3 spiegel eieren en kaas | 13 |
Rundvleeskroketten, 2 stuksMet bruin boerenlandbrood | 12 |
Grote tostiHele rustieke baguette met beenham en gegratineerd met kaas | 11 |
Kleine tostiHalve rustieke baguette belegd met beenham en gegratineerd met kaas | 7 |
Groentekroketten, 2 stuksMet bruin boerenlandbrood | 13 |
Boeren Lunchplank - prijs per persoonMinimaal 2 personen, fraaie variatie van 2 soorten gesneden vlees, een kaasje, een visgerecht, een bitterbal, glaasje soep, garnituur en een mandje met diverse broodsoorten en 3 smeerseltjes. | 15 |
Garnalen kroketjes, 6 stuksMet een rustieke baguette (stokbroodje) | 13 |
Broodje Brie2 plakken boerenlandbrood gegratineerd met brie, walnoten en honing | 12 |
"Rond de klok van 12"1 rundvleeskroket met een broodje. Een broodje met luxe vleeswaar belegd en een kopje soep naar keuze | 14 |
Stokbroodje "La Provence"Heel stokbroodje met Provencaalse champignons en streaky bacon (ook vegetarisch en veganistisch verkrijgbaar) | 12 |
Focaccio broodje "Surf en Turf"Met rosbief, gerookte zalm en truffelmayonaise | 14 |
Plate
Geserveerd met friet en rauwkost
Vis van de dag | 20 |
Varkenshaas saté | 20 |
Biefstuk met kruidenboter | 22 |
Kindermenu
Tomatensoep met balletjes | 5 |
2 stukjes stokbrood met kruidenboter | 2.50 |
Poffertjes | 5 |
Tosti ham/kaasmet frites en komkommer | 8 |
Kroket, kipnuggets of frikandelmet patat, appelmoes en mayonaise | 9 |
KinderijsjeEen leuke beker om mee te nemen, bolletje roomijs en slagroom | 5 |
Hapjes
BroodplankjeHeerlijk broodje uit de oven met smeerseltjes | 11 |
Riante borrelplank voor 2 personenMet 4 stukken belegen kaas, 4x2 soorten luxe vleeswaren, 4 stukjes stokbrood en 4 bitterballen met mosterd een rozemarijn cracker en olijven. | 14 |
Portie garnalenkroketjes - 6 stuks | 10 |
Portie jonge kaas, 8 stuks | 8 |
Portie oude kaas, 8 stuks | 9 |
Gefrituurde butterfly garnalen met chilisaus, 8 stuks | 8 |
Portie bitterballen 8 stuks | 8 |
Portie bitterballen 12 stuks | 11 |
Mix van gemengde warme hapjes, 8 stuks | 9 |
Kaassoufflé, 8 stuks | 8 |
Oesterzwambitterballen, 8 stuks | 8 |
Voor meer keus kunt u naar de grote kaart vragen
Dinerkaart
(Al onze gerechten kunnen allergenen bevatten, heeft u een allergie? Meld het ons en wij kijken of we aan uw wens kunnen voldoen).
Voorgerechten
Twee dagverse soepen met brood en boter | 7 |
Brochette van gegrilde gamba'sSpies met gamba's, gebakken suikersla en chorizo mayonaise | 16 |
Broodplankje voor 2 personenWarm uit de oven met diverse smeerseltjes | 11 |
Carpaccio van rundPesto en Grana Padano kaas, sla en zongedroogde tomaatjes | 15 |
Trio van voorgerechten3 verrassingen van de chef | 17 |
Surf en Turf saladeGebraden rosbief met gerookte zalm en een truffel mayonaise | 16 |
Carpaccio PortobelloMet sesam créme, Greek white, sesam en maanzaad Al onze gerechten kunnen allergenen bevatten | 15 |
Maaltijdsalades
Mix van sla met een frisse dressing en rauwkost. Geserveerd met een mandje brood en kruidenboter of frites naar keuze.
CarpaccioCarpaccio met pesto, oude kaas en pijnboompitjes en de salade er boven op | 18 |
Gerookte zalmEen frisse maaltijdsalade met gerookte zalm Al onze gerechten kunnen allergenen bevatten | 20 |
Hoofdgerechten 'Specials'
Deze specials worden geserveerd met patat frites, een variërend aardappelgerecht, warme groenten en rauwkost. En op verzoek kosteloos aangevuld.
Goulash van boerderij eendMet gele rijst en perzik | 24 |
Surf en TurfSpies met biefstuk, gamba's en een warme peterselie knoflook saus | 26 |
Proeverij Zilte ZeebanketMet 3 soorten vis met een beurre noisette saus | 25 |
Visgerecht van de weekVraag om de vangst van de week, of zie bordje boven de open keuken | |
Vleesgerecht van de weekVraag om de special van de week, of zie bordje boven de open keuken | |
Ovenschotel van gepofte spitskool 22Met bechamelsaus, geroosterde tomaat met balsamico en een krokant van couscous Vraag de bediening om de special of zie bordjes boven de open keukenAl onze gerechten kunnen allergenen bevatten |
Hoofdgerechten 'Klassiekers'
Deze klassiekers worden geserveerd met patat frites, een variërend aardappelgerecht, warme groenten en rauwkost. En op verzoek kosteloos aangevuld.
Varkenshaas satéSaté aan de spies met satésaus, gedroogde ui en kroepoek | 22 |
Spareribs (700 gram)Gemarineerde spareribs met een knoflook sausje | 24 |
Tournedos (200 gram)Met een saus van zongedroogde tomaat en Provencaalse kruiden | 36 |
Vegetarische loempiaRoerbakgroenten met noten in filodeeg gerold, geserveerd met een verse salsasaus | 21 |
Hoofdgerecht 'Seizoen' | |
Biefstuk van HertMet een pastinaak noten jus | 27 |
Dessert
Koffie met:Tia Maria, Amaretto, Baileys, Sambuca, Limoncello, Licor 43, Drambuie, Cointreau, Grand Marnier, Benedictine of Hennesy cognac VSOP, Courvoisier VSOP, Frapin XO of 1 van de 6 malt whisky`s of Pernod, Calvados 15 jaar, Bruine jenever. | |
Italiaanse RoompuddingMet bitterkoekjes, bananenmousse en gebrande hazelnoten | 12 |
Crème BrûléeVanille custard met gebrande rietsuiker | 9 |
Chocolade KogelGevuld met choco mousse, sinaasappel gelei met pistache ijs, passievruchtensaus en slagroom | 13 |
Coupe BussemakerMet gebrande noten, caramelijs, boerenroomijs en butterscotschsaus en slagroom | 11 |
Dame BlancheBollen roomijs met warme chocoladesaus en slagroom | 11 |
Dessert van de weekZie bordje boven de open keuken of vraag onze medewerkers | |
Special coffeesIrish, French, Italian, Spanish en Dutch coffee | 8.50 |
Kindermenu
Klein mandje met kruidenboter | 2 |
Kopje tomatensoep met balletjes | 4 |
Tosti ham en kaasAardappelgerechten en groenten | 8 |
Portie poffertjesMet poedersuiker 12 stuks | 5 |
Kinderplate met patat en appelmoesMet keuze uit: een kroket, frikandel of kipnuggets. En! als je bord helemaal leeg is mag je een cadeautje uitzoeken. | 8 |
KinderijsjeVerrassingsbeker om mee te nemen met bolletje roomijs en slagroom | 5 |
Wijnen
Rode huiswijnen
| |
Rosé
| |
Witte huiswijnen
| |
Seizoenwijnen
Prosecco
| 5 |