
Onze kaarten
Lunchkaart - 12.00 tot 17.00 uur
(Al onze gerechten kunnen allergenen bevatten, heeft u een allergie? Meld het ons en wij kijken of we aan uw wens kunnen voldoen).
Soep
Keuze uit twee dagverse soepen:Geserveerd met een mandje brood en kruidenboter 8 |
Maaltijdsalades:
Mix van sla, frisse dressing en rauwkost garnituren. Geserveerd met een mandje brood en boter of frites naar keuze
CarpaccioVan het rund met pesto, Grana Padano en pesto 19 | |
Trio van visMet gerookte zalm, Noorse garnalen en tonijnsalade 21 |
Lunchkaart:
Broodjes
Broodje warme brie (nieuw)Met honing en walnoot 15 | |
Boerenuitsmijter2 plakken bruin Boerenlandbrood met beenham, 3 eieren en kaas 15 | |
Rundvleeskroketten, 2 stuksMet bruin Boerenlandbrood 14 | |
Grote open tostiHele open baguette met beenham en gegratineerd met kaas 12 | |
Kleine open tostiHalve open baguette belegd met beenham en gegratineerd met kaas 8 | |
Groentekroketten, 2 stuksMet bruin boerenlandbrood 13 | |
Boeren Lunchplank - prijs per persoon - 17Minimaal 2 personen, fraaie variatie van 2 soorten gesneden vlees, een kaasje, een visgerecht, een bitterbal, glaasje soep, garnituur en een mandje met diverse broodsoorten en 3 smeerseltjes. | |
Broodje met huisgemaakte kip-kerrie salade (nieuw)Met cherry tomaatjes op focaccia brood 13 | |
Rendang kroketjes (nieuw)Op een pistolet met pinda-mayonaise 14 | |
"Rond de klok van 12"Rundvleeskroket, soepje van de dag, uitsmijter ham op Focaccia broodje 15 | |
Broodje 'Tonno'Focaccia broodje met tonijnsalade, paprika, rode ui en spinaziepesto 15 | |
Huisgemaakte hummus (nieuw)Met olijfolie, frisse salade en luchtig brioche brood 13 |
Plate: (vanaf 12:00 uur verkrijgbaar)
Geserveerd met friet en rauwkost
Vis van de dag | 22 |
Varkenshaas saté | 21 |
Biefstuk met kruidenboter | 24 |
Kindermenu:
Tomatensoep met balletjes | 6 |
2 stukjes stokbrood met kruidenboter | 2.50 |
Poffertjes | 5 |
Tosti ham/kaasmet frites en komkommer | 9 |
Kroket, kipnuggets of frikandelmet patat, appelmoes en mayonaise | 9 |
KinderijsjeEen leuke beker om mee te nemen, bolletje roomijs en slagroom | 6 |
Hapjes:
BroodplankjeHeerlijk broodje uit de oven met smeerseltjes 12 | |
Riante borrelplank voor 2 personenMet 4 stukken belegen kaas, 4x2 soorten luxe vleeswaren, 4 stukjes stokbrood en bitterballen met mosterd, een rozemarijn cracker en olijven. 16 | |
Rendang kroketjes met pinda mayo - 8 stuks (nieuw) 11 | |
Portie jonge kaas, 8 stuks 9 | |
Gefrituurde butterfly garnalen met chilisaus, 8 stuks 8 | |
Portie bitterballen - 8 stuks 9 | |
Portie bitterballen - 12 stuks 12 | |
Mix van gemengde warme hapjes - 8 stuks 10 | |
Groente kroketjes met mosterd - 8 stuks (nieuw) 11 |
Voor meer keus kunt u naar onze dinerkaart vragen
Dinerkaart - van 17:00 tot 20:00 uur
(Al onze gerechten kunnen allergenen bevatten, heeft u een allergie? Meld het ons en wij kijken of we aan uw wens kunnen voldoen).
Voorgerechten:
Twee dagverse soepen met brood en boter 8 | |
Tataki van diamanthaas (nieuw)Met sesamdressing, wakame salade en sojaboontjes 17 | |
Broodplankje voor 2 personenWarm uit de oven met diverse smeerseltjes 12 | |
Carpaccio van rundPesto en Grana Padano kaas, sla en zongedroogde tomaatjes 16 | |
Trio van voorgerechten3 verrassingen van de chef 18 | |
Huisgemaakte Hummus (nieuw)Met olijfolie, frisse salade en luchtig brioche brood 15 | |
Oosterse Gamba's (nieuw)Met noedelsalade en ketjap-knoflooksaus 18 Al onze gerechten kunnen allergenen bevatten |
Maaltijdsalades:
Mix van sla met een frisse dressing en rauwkost. Geserveerd met een mandje brood en kruidenboter of frites naar keuze.
CarpaccioVan het rund met sla, pesto, grana padano en zongedroogde tomaatjes 19 Trio visEen frisse maaltijdsalade met gerookte zalm, gamba's en tonijnsalade. 21 Al onze gerechten kunnen allergenen bevatten |
Hoofdgerechten 'Specials':
Deze specials worden geserveerd met patat frites met mayonaise, rauwkost. En op verzoek kosteloos aangevuld. Roseval aardappeltjes uit de oven, Italiaanse boontjes met spek, ui en balsamico en noedels met knoflook ketjapsaus zijn optioneel
Surinaamse kip (nieuw)Gemarineerde kippendij, kousenband en Roseval aardappeltjes 23 | |
Groenten rendang en gele rijst (nieuw)Gestoofde groenten in kokosmelk en diverse kruiden - vegetarisch 23 | |
Proeverij Zilte Zeebanket3 soorten vis met een limoen-beurre saus 26 | |
Visgerecht van de weekVraag om de vangst van de week, of zie bordje boven de open keuken (met dagprijs) | |
Vleesgerecht van de weekVraag om het gerecht van de week, of zie bordje boven de open keuken (met dagprijs) | |
Vraag de bediening om de special of zie bordjes boven de open keukenAl onze gerechten kunnen allergenen bevatten |
Hoofdgerechten 'Klassiekers':
Deze specials worden geserveerd met patat frites met mayonaise, rauwkost. En op verzoek kosteloos aangevuld. Roseval aardappeltjes uit de oven, Italiaanse boontjes met spek, ui en balsamico en noedels met knoflook ketjapsaus zijn optioneel
Varkenshaas satéMedaillions met lauwwarme atjar, seroendeng, kroepoek en satésaus 23 Lamssteak (nieuw)Met peper-roomsaus en kruidenboter 27 Duitse biefstuk (nieuw)Grofgehakte biefstuk met peper-roomsaus en kruidenboter 24 | |
Koolrabi steak (nieuw)Met wortel-gemberjus en kruidenboter 23 | |
Tournedos 200 gramMet een Toscaanse saus 36 | |
Vegetarische loempiaRoerbakgroenten met noten in filodeeg gerold, geserveerd met een verse salsa 21 | |
Hoofdgerecht seizoen: Verse asperges!Verse asperges met een overheerlijke aspergesaus, ei, verse aardappelpuree en een vleugje nootmuskaat:
| |
Verrassingsmenu - 3 gangen (vanaf 10 personen)(Alleen op reservering)Allen het zelfde voorgerecht, bij hoofdgerecht keuze uit vlees, vis of vegetarisch en allen hetzelfde nagerecht. 47,50 |
Dessert:
Merinque (nieuw)Gevuld met lemon curd, seizoensfruit en witte chocoladeijs 13 | |
Crème BrûléeVanille custard met gebrande rietsuiker 10 | |
Rijst Panna Cotta (nieuw)Met mango en strawberry-mojito ijs 13 | |
Coupe BussemakerMet gebrande noten, caramelijs, boerenroomijs en butterscotschsaus en slagroom 13 | |
Dame BlancheBollen roomijs met warme chocoladesaus en slagroom 12 | |
Dessert van de weekZie bordje boven de open keuken of vraag onze medewerkers Diverse special coffeesIrish, French, Italian, Spanish, Dutch en diverse likeurtjes zoals Amaretto, Baileys, Limoncello, Licor43, Darmbuie, Countreau, Grand Manier |
Kindermenu:
Klein mandje met kruidenboter | 2 |
Kopje tomatensoep met balletjes | 4 |
Tosti ham en kaasAardappelgerechten en groenten | 8 |
Portie poffertjesMet poedersuiker 12 stuks | 5 |
Kinderplate met patat en appelmoesMet keuze uit: een kroket, frikandel of kipnuggets. En! als je bord helemaal leeg is mag je een cadeautje uitzoeken. | 8 |
KinderijsjeVerrassingsbeker om mee te nemen met bolletje roomijs en slagroom | 5 |
Wijnen:
Rode huiswijnen:
| |
Rosé:
| |
Witte huiswijnen:
Seizoenwijnen: (aanrader!)
Prosecco:
| |