Onze kaarten
Lunchkaart - 12.00 tot 17.00 uur
(Al onze gerechten kunnen allergenen bevatten, heeft u een allergie? Meld het ons en wij kijken of we aan uw wens kunnen voldoen).
Soep
Keuze uit twee dagverse soepenGeserveerd met een mandje brood en kruidenboter Erwtensoep - Snert 10Met een sandwich van roggebrood met spek | 7.50 |
Maaltijdsalades
Mix van sla, frisse dressing en rauwkost garnituren. Geserveerd met een mandje brood en boter of frites naar keuze
Carpaccio "Traditioneel"Carpaccio van het rund met pesto, Grana Padano kaas en pijnboompitjes en hier boven op de salade | 19 |
Trio van visMet gerookte zalm, makreel en tonijnsalade | 21 |
|
Lunchkaart
Broodjes
Broodje ParmaItaliaanse bol met Parmaham, kaas en rucola mayonaise | 15 |
Boerenuitsmijter2 plakken boerenlandbrood, beenham, 3 spiegel eieren en kaas | 14 |
Rundvleeskroketten, 2 stuksMet bruin boerenlandbrood | 13 |
Grote tostiHele rustieke baguette met beenham en gegratineerd met kaas | 12 |
Kleine tostiHalve rustieke baguette belegd met beenham en gegratineerd met kaas | 8 |
Groentekroketten, 2 stuksMet bruin boerenlandbrood | 13 |
Boeren Lunchplank - prijs per persoonMinimaal 2 personen, fraaie variatie van 2 soorten gesneden vlees, een kaasje, een visgerecht, een bitterbal, glaasje soep, garnituur en een mandje met diverse broodsoorten en 3 smeerseltjes. | 16 |
Stokbroodje 'Rendang'Met gesmolten kaas, seroendeng en atjar | 15 |
Stokbroodje 'Barcelona'Met Serranoham kroketjes en kaasmayonaise | 13 |
"Rond de klok van 12"1 rundvleeskroket met een broodje. Een broodje met luxe vleeswaar belegd en een kopje soep naar keuze | 15 |
Broodje 'Tonno'Focaccia broodje met tonijnsalade, paprika, rode ui en spinaziepesto | 15 |
Broodje 'Mexicano'Focaccia broodje met Advocado, komkommer spread en nacho chips | 13 |
Pasen: zondag 31 maart en maandag 1 aprilBij binnenkomst een glaasje Tom kha kai (Thaise) kippensoep voor € 4,50. Vervolgens een Paas lunchplank (2 personen) met heerlijke lekkernijen zoals verse eiersalade, gerookte zalm, kippenragout, parmaham, serranokroketjes, Double Dutch kaasje en een broodplank met smeerseltjes voor € 16,00 per persoon. Dit culinaire feest kan afgesloten worden met het Paasdessert met cremé brûlée, een parfait van tokkelroom en een mousse van chocolade voor € 12,00. (Totaalprijs per persoon bij alle 3 gangen: € 32,50 per persoon). |
Plate (vanaf 12:00 uur verkrijgbaar)
Geserveerd met friet en rauwkost
Vis van de dag | 21 |
Varkenshaas saté | 21 |
Biefstuk met kruidenboter | 23 |
Kindermenu
Tomatensoep met balletjes | 5 |
2 stukjes stokbrood met kruidenboter | 2.50 |
Poffertjes | 5 |
Tosti ham/kaasmet frites en komkommer | 8 |
Kroket, kipnuggets of frikandelmet patat, appelmoes en mayonaise | 9 |
KinderijsjeEen leuke beker om mee te nemen, bolletje roomijs en slagroom | 5 |
Hapjes
BroodplankjeHeerlijk broodje uit de oven met smeerseltjes | 12 |
Riante borrelplank voor 2 personenMet 4 stukken belegen kaas, 4x2 soorten luxe vleeswaren, 4 stukjes stokbrood en 4 bitterballen met mosterd een rozemarijn cracker en olijven. | 16 |
Serranoham kroketjes met kaasmayonaise | 11 |
Portie jonge kaas, 8 stuks | 8 |
Portie oude kaas, 8 stuks | 9 |
Gefrituurde butterfly garnalen met chilisaus, 8 stuks | 8 |
Portie bitterballen 8 stuks | 8 |
Portie bitterballen 12 stuks | 11 |
Mix van gemengde warme hapjes, 8 stuks | 9 |
Geitenkaaskroketjes met spinaziepesto | 10 |
Oesterzwambitterballen, 8 stuks | 8 |
Voor meer keus kunt u naar de grote kaart vragen
Dinerkaart
(Al onze gerechten kunnen allergenen bevatten, heeft u een allergie? Meld het ons en wij kijken of we aan uw wens kunnen voldoen).
Voorgerechten
Twee dagverse soepen met brood en boter | 7.50 |
Prosciutto di ParmaMet toast en extra vergine olijfolie | 17 |
Broodplankje voor 2 personenWarm uit de oven met diverse smeerseltjes | 12 |
Carpaccio van rundPesto en Grana Padano kaas, sla en zongedroogde tomaatjes | 16 |
Trio van voorgerechten3 verrassingen van de chef | 18 |
Gerookte makreelMet kappertjes, rode ui, ijsbergsla en ponzu dressing | 15 |
Parelgort salade met gele biet (vegetarisch)Met kombucha dressing en sesam crackers Al onze gerechten kunnen allergenen bevatten | 16 |
Maaltijdsalades
Mix van sla met een frisse dressing en rauwkost. Geserveerd met een mandje brood en kruidenboter of frites naar keuze.
CarpaccioMet een mix van sla met pesto, Grana Padano kaas en zongedroogde tomaatjes/ | 19 |
Trio visEen frisse maaltijdsalade met gerookte zalm, makreel en tonijnsalade. Al onze gerechten kunnen allergenen bevatten | 21 |
Hoofdgerechten 'Specials'
Deze specials worden geserveerd met patat frites met mayonaise, rauwkost. En op verzoek kosteloos aangevuld. Een aardappelgerecht en warme groenten zijn optioneel.
Kipfilet madrasMet kousenband en appel | 23 |
Gamba's 12 stuksMet knoflook spaghetti en spinazie pesto | 23 |
Proeverij Zilte ZeebanketMet 3 soorten vis met een beurre noisette saus | 25 |
Visgerecht van de weekVraag om de vangst van de week, of zie bordje boven de open keuken | |
Vleesgerecht van de weekVraag om de special van de week, of zie bordje boven de open keuken | |
Gepofte gele biet 22Met sous-vide witlofeen saus van wortelsap en seroendeng kruim Vraag de bediening om de special of zie bordjes boven de open keukenAl onze gerechten kunnen allergenen bevatten |
Hoofdgerechten 'Klassiekers'
Deze klassiekers worden geserveerd met patat frites met mayonaise, rauwkost. En op verzoek kosteloos aangevuld. Een aardappelgerecht en warme groenten zijn optioneel.
Varkenshaas satéMedaillions met lauwwarme atjar, seroendeng, kroepoek en saté saus | 23 |
Kalfsribeye steak 250 gramMet kruidenboter en een knoflook - Jalapenosaus | 30 |
Tournedos 200 gramMet een rode wijnsaus en dragonboter | 36 |
Vegetarische loempiaRoerbakgroenten met noten in filodeeg gerold, geserveerd met een verse salsasaus | 21 |
Hoofdgerecht 'Seizoen' | |
Biefstuk van HertMet een pastinaak noten jus Verrassingsmenu - 3 gangen (vanaf 10 personen)Allen het zelfde voorgerecht, bij hoofdgerecht keuze uit vlees, vis of vegetarisch en allen hetzelfde nagerecht. 47,50 | 27 |
Dessert
Koffie met:Tia Maria, Amaretto, Baileys, Sambuca, Limoncello, Licor 43, Drambuie, Cointreau, Grand Marnier, Benedictine of Hennesy cognac VSOP, Courvoisier VSOP, Frapin XO of 1 van de 6 malt whisky`s of Pernod, Calvados 15 jaar, Bruine jenever. | |
Blondie (zusje van Brownie) met slagroomMet limoncello ijs en limoncello saus | 13 |
Crème BrûléeVanille custard met gebrande rietsuiker | 10 |
Frambozen taartjeMet slagroom en drakenfruit (Pitaja) ijs | 13 |
Coupe BussemakerMet gebrande noten, caramelijs, boerenroomijs en butterscotschsaus en slagroom | 12 |
Dame BlancheBollen roomijs met warme chocoladesaus en slagroom | 12 |
Dessert van de weekZie bordje boven de open keuken of vraag onze medewerkers | |
Special coffeesIrish, French, Italian, Spanish en Dutch coffee | 8.50 |
Kindermenu
Klein mandje met kruidenboter | 2 |
Kopje tomatensoep met balletjes | 4 |
Tosti ham en kaasAardappelgerechten en groenten | 8 |
Portie poffertjesMet poedersuiker 12 stuks | 5 |
Kinderplate met patat en appelmoesMet keuze uit: een kroket, frikandel of kipnuggets. En! als je bord helemaal leeg is mag je een cadeautje uitzoeken. | 8 |
KinderijsjeVerrassingsbeker om mee te nemen met bolletje roomijs en slagroom | 5 |
Wijnen
Rode huiswijnen
| |
Rosé
| |
Witte huiswijnen
| |
Seizoenwijnen
Prosecco
|